Skip to main content
Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie Amsterdam

By 09/02/2014mei 23rd, 2019No Comments

Deze twee lieve aanstaande ouders hadden me afgelopen december benadert om hun zwangerschapsfotografie te verzorgen. Ze wilden graag foto’s met een stoere achtergrond en sfeer waardoor we uiteindelijk voor een industriëlle locatie hebben gekozen: Het NSDM terrein in Amsterdam-Noord. Het waaide hard op die ochtend maar gelukkig bleef de regen in begin van de shoot uit :) En konden we ons later binnen verschuilen om nog een paar mooie foto’s te maken.

zwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdamzwangerschapsfotografie amsterdam

Ben je nog op zoek naar een mooie zwangerschapsfotoshoot en spreken mijn foto’s je aan? Neem dan snel contact met me op.

Voor de fotoshoot kiezen we altijd een locatie die jullie het meeste aanspreekt. Dit kan zijn: bij je thuis, op een romantische plek (zoals het Amsterdamse Bos, de duinen, een mooi park in jullie buurt), in de stad, op een meer moderne en industriële locatie etc etc. Ik heb voor alles verschillende leuke plekken om uit te kiezen.

Tickle Me Silly
06-39861740
claudia@ticklemesilly.nl