Skip to main content
Newborn

Lifestyle Newborn Fotoshoot in Purmerend

By 24/09/2015april 1st, 2019No Comments

Het begon allemaal met een simpele cadeaubon. Een cadeaubon voor een zwangerschapsshoot met Oxana en Shareef. Hun vrienden hadden deze als geschenk gegeven op de babyshower van Oxana. Van het één kwam het andere. En voor ik het wist was ik ook newbornfoto’s aan het maken van deze heerlijke nieuwe familie.

newborn fotoshoot in Purmerend met baby Raphael

Newborn fotoshoot in Purmerend

En wat deden ze het goed! Niet alleen Oxana en Shareef (zij hadden immers al een keer kunnen ‘oefenen’ ;)), maar ook hun lieve zoontje Raphael. Terwijl we voor de zwangerschapsfoto’s gezellig aan het rond wandelen waren op het terrein van de Westergasfabriek, bleven we voor de lifestyle newborn fotoshoot thuis. Dat is uiteraard het fijnste voor de pasgeboren baby.

Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de slideshow.

Lifestyle newborn fotografie in Purmerend

De lifestyle newborn fotografie vind altijd bij jullie thuis plaats. Ik werk vanuit Amsterdam en Almere en kom naar alle plaatsen in de randstad. Tijdens fotoshoot maken we foto’s van jullie baby en foto’s van jullie gezin. Mijn newbornfoto’s zijn modern, spontaan, ongedwongen, vol met emoties en kleine/grote momenten. In jullie woon- en slaapkamers kiezen we de mooiste plekken voor de foto’s. Het fijnste is als het vooraf een beetje is opgeruimd. Dit hoeft niet helemaal perfect trouwens ;)

Tijdens de lifestyle newborn fotoshoot is het leuk als jullie samen als gezin genieten, lekker met jullie baby knuffelen etc. En er is altijd ruimte om de baby te voeden, te verschonen etc.

Op mijn pagina over newborn shoots in Amsterdam vertel ik meer over mijn werkwijze tijdens de newborn fotoshoot. Heb je nog meer specifieke vragen, dan kun je op mijn algemene portfolio pagina voor de newborn fotoshoots kijken. Daar beantwoord ik de meest relevante vragen.

familie shoot newborn lifestyle
newborn fotografie purmerend ouders met baby
lifestyle newborn fotoshoot purmerend mama met baby

Wil je graag nog een andere voorbeeld shoot zien uit mijn newborn fotografie? Check dan de newborn fotoshoot van Baby Matilda en haar ouders uit Haarlem.

newbornshoot haarlem
pure newbornfotografie amsterdam
newborn photography amsterdam

Ben je in verwachting en heb je interesse in een leuke lifestyle newborn fotoshoot met je partner en baby? Neem voor vragen vrijblijvend contact met me op!

Tickle Me Silly
06-39861740
claudia@ticklemesilly.nl