Lifestyle Newborn Shoot

Van harte gefeliciteerd met (de komst van) jullie kindje! Ben je op zoek naar een newborn shoot dan zit je hier goed!

In een lifestyle newborn shoot is de onvoorwaardelijke liefde voor de baby altijd heel erg voelbaar. En wat een eer dat ik jullie kindje mag leren kennen: zo een super, lief en schattig mini-mensje!

Tijdens de newborn fotografie is niets mooier om te zien als hoe verliefd de ouders naar hun baby’tje kijken en hoe zorgzaam de zussen/broers met hun nieuw broertje/zusje omgaan.

Niet alleen in het eerste levensjaar maar vooral ook in de eerste weken na de geboorte veranderd jullie baby heel snel. En deze weken vliegen ook nog veel te snel voorbij. Daarom is het zo fijn om mooie newbornfoto’s te hebben om op een later moment terug te kunnen kijken op deze speciale periode met jullie pasgeboren baby.

Voorbeelden van lifestyle newborn fotografie

newborn-fotoshoot-amsterdam-05
newborn-fotograaf-amsterdam-07
newborn-fotograaf-amsterdam-09
newborn-fotoshoot-amsterdam-04
newborn-fotograaf-amsterdam-10
newborn-photographer-amsterdam-09
newborn-fotograaf-amsterdam-12
newborn-fotoshoot-amsterdam-06
newborn-fotoshoot-amsterdam-01
newborn-fotoshoot-amsterdam-02
newborn-fotoshoot-amsterdam-03
newborn-photoshoot-amsterdam-03
newborn-fotograaf-amsterdam-11
newborn-photographer-amsterdam-08
newborn-photographer-amsterdam-10
newborn-shoot-amsterdam-17
newborn-photoshoot-amsterdam-01
newborn-photoshoot-amsterdam-02
newborn-fotograaf-amsterdam-13
newborn-photoshoot-amsterdam-07
newborn-photoshoot-amsterdam-04
newborn-photoshoot-amsterdam-05
newborn-photoshoot-amsterdam-06
newborn-photographer-amsterdam-11
newborn-shoot-amsterdam-01
newborn-shoot-amsterdam-02
newborn-fotograaf-amsterdam-08
newborn-shoot-amsterdam-03
newborn-shoot-amsterdam-04
newborn-shoot-amsterdam-05
newborn-shoot-amsterdam-06
newborn-shoot-amsterdam-12
newborn-shoot-amsterdam-13
newborn-shoot-amsterdam-14
newborn-shoot-amsterdam-15
newborn-shoot-amsterdam-16

Veelgestelde vragen over de newborn shoot

Wanneer kan ik de lifestyle newborn fotoshoot het beste boeken?

Je kunt de newborn fotoshoot het beste boeken in het tweede of derde trimester van je zwangerschap. Stuur me een bericht via de pagina contact om je newborn fotoshoot te reserveren.

Tijdens het reserveren van je newborn fotoshoot geef je de keuze voor jullie favoriete fotoshoot pakket door. De kosten van de fotoshoot pakketen vind je op mijn pagina prijzen.

Voor de newborn shoot reserveer ik altijd de uitgerekende datum en spreek ik met de ouders af me 1 of 2 dagen na de bevalling te bellen/appen/sms (op 06-39861740) om de newborn fotografie definitief in de 2e/3e week na de bevalling te plannen.

Na het boeken van de newborn shoot stuur ik jullie ook nog tips ter voorbereiding en kleding advies.

Waar vind de lifestyle newborn fotoshoot plaats?

Ik fotografeer de pasgeboren babies altijd aan huis. Dit omdat we dan alle rust hebben tijdens de shoot en we dan ook geen rekening hoeven te houden met de buitentemperaturen. We nemen onder ander newbornfoto’s in de woon- en slaapkamers en op het ouderlijke bed.

Wat zijn de kosten van de lifestyle newborn shoot?

De lifestyle newborn shoots duren 1,5 – 2 uur en zijn daarom alleen met pakket Beautiful of Deluxe boekbaar in verband met de rust die we tijdens de shoot willen houden.

Klik op mijn pagina prijzen voor meer informatie over de kosten van de verschillende fotoshoot pakketen.

Wanneer vind de newborn shoot plaats?

De lifestyle newborn shoots vinden bijna altijd tussen de 1e en 3e week na de geboorte plaats. Je krijgt dan je veel schattige newbornfoto’s van een vaak slapende baby.
Sommige mensen willen de newborn fotoshoot liever iets later doen bijvoorbeeld in verband met complicaties tijdens de zwangerschap of geboorte. Dat kan ook. Hiervoor adviseer ik vanaf 6 weken na de geboorte af te spreken (ivm babyacne). De babies zijn dan al iets groter (geen newborn meer) en maken meer contact tijdens de shoot. Je krijgt dan meer foto’s met een wakkere baby. Allebei babyshoot’s zijn heel leuk. De lifestyle newborn shoot is wat intiemer qua sfeer omdat de babies dan nog erg klein zijn.

Hoe lang duurt de newborn fotoshoot?

De lifestyle newborn shoot duurt 1,5 – 2 uur en is alleen met pakket Beautiful of Deluxe boekbaar in verband met de rust die we tijdens de shoot willen houden.

Wat moeten we voor kleding aan met de fotoshoot?

Na de boeking ontvang je van me tips voor jullie kleding. Maar je kunt ook hier op mijn pinterest pagina alvast een kijken nemen voor voorbeelden.

Wat doen we tijdens de lifestyle newborn fotografie?

Tijdens de lifestyle newborn fotoshoot passen we ons altijd aan het ritme van je baby aan. Het leukste is het als jullie een fijne en ontspannen tijd als gezin hebben. Er mag gekieteld worden, geknuffeld, vliegtuigje spelen, kiekeboe, liedjes zingen… Dat wat het meest bij jullie past (en natuurlijk bij de leeftijd van jullie kind/eren ;) )! En natuurlijk bouwen we ook rustmomenten in door bijvoorbeeld met de baby te knuffelen, teentjes van de baby tellen, een boekje te lezen etc. :) Dat geeft mooie spontane newbornfoto’s. Soms moet de baby verschoont of gevoed worden tijdens de shoot. En daarvoor is er alle tijd.

Mag ik de baby tussendoor voeden?

Ja absoluut!!!

Soms hebben babies last van krampjes, of ze willen gewoon lekker dichtbij mama of papa liggen. En soms hebben ze gewoon honger. We passen ons aan de ritme van jullie kindje aan. Dus als je baby gevoed moet worden, is daar alle tijd voor. En als jullie willen, kunnen we daar ook foto’s van maken. Deze zijn een speciale herinnering voor later.

Mijn baby huilt veel. Kunnen we dan wel een newborn shoot doen?

Ja zeker. We passen ons altijd aan het ritme van jullie baby aan. Zodra je baby niet op z’n/haar gemak is, moet je hem/haar altijd troosten. Daar is alle tijd voor. Ik heb eerder al fotoshoot’s gehad met babies die heel veel last van krampjes hadden en daardoor een groot deel van de fotoshoot huilden. Zo een fotoshoot kost vaak iets meer tijd, maar we krijgen altijd mooie foto’s van de momenten dat je baby weer rustig is. Omdat er ruimte is om jullie baby helemaal op zijn/haar gemakt te stellen, lukt dit eigenlijk altijd. Maak je vooral geen zorgen. Wat wel fijn is, als je dit vooraf per mail laat weten als je kindje heel onrustig is in de week voor de shoot. Dan kan ik rekening mee houden met eventuele uitloop van de fotoshoot.

Mijn kind is ziek? Kunnen we de fotoshoot verzetten?

Als je kindje niet lekker is en koorts heeft, kunnen we zeker de fotoshoot verplaatsen. Laat me dan zo spoedig mogelijk per app/sms of telefoontje weten, als dit het geval is (uiterlijk 2 uur vóór de fotoshoot).

Wat gebeurd na de newborn shoot?

Ongeveer een week na de fotoshoot ontvang je een mooi voorproefje van de newborn shoot die je met vrienden en familie kunt delen.
Drie weken na de newborn fotoshoot ontvang je een prive online gallery met alle gemaakte newborn foto’s. Nadat het resterende bedrag van je gekozen fotoshoot-pakket (minus de aanbetaling dus;) is betaald, ontvang je de digitale foto’s en indien inbegrepen ook het newborn album.

Ik heb nog een andere vraag, die hierboven niet tussenstaat. Wat kan ik doen?

Voor alle resterende vragen die niet hierboven staan kun je mijn werkwijze pagina checken.

Laatste newborn fotoshoot blogposts

spontane newbornshoot amsterdamNewborn
21/01/2019

Newbornshoot Amsterdam

beste newbornfotograaf amsterdamNewborn
15/01/2019

Newborn fotograaf Haarlem

spontane newbornshoot amsterdamNewborn
11/01/2019

Newborn fotografie Hilversum

Quisque porta ipsum…