Newborn shoot Haarlem

Jullie zijn gevestigd in Haarlem en op zoek naar een fotograaf voor jullie newborn shoot? Ga dan eens op mijn site kijken. Ik maak al meer dan 7 jaar newborn shoots voor pasgeboren babies en hun familie in Haarlem en omstreken.

Omdat ik zelf twee jonge kinderen heb weet ik als geen ander wat de kraamperiode inhoudt. Door mijn expertice in de lifestyle newborn fotografie en als ouder kan ik jullie baby en jullie optimaal tijdens de newborn shoot begeleiden. Het ritme van jullie baby is hierin leidend en er is veel tijd om met jullie baby te knuffelen, praten, van hem/haar genieten, hem/haar te verschonen en te voeden. Ik vind het belangrijk dat de newborn shoot ontspannend en in alle rust verloopt. Dat is het meest optimaal voor het mooie resultaat: mooie lifestyle newborn foto’s van jullie kindje en jullie gezin!

Waarom een lifestyle newborn shoot?

Met de lifestyle newborn fotografie hou ik het liefste de echte momenten en verbinding tussen de ouders en de baby vast. Niets is mooier dan de liefde voor een klein kindje vast te leggen. Jullie baby ervaart daardoor later tijdens het bekijken van de newbornfoto’s hoe geliefd en waardevol het is. Dit geeft niet alleen bevestiging aan een kind maar verhoogt ook diens zelfverzekerheid en eigenwaarde. Daarom geef ik altijd het advies om jullie newborn foto’s niet alleen op de computer te laten staan. Maar om mooie uitvergrotingen en albums ervan te maken. Zo heb je een levenlang plezier ermee en gaan de foto’s ook van generatie op generatie verder.
newborn shoot haarlem ouders met baby op arm

Bekijk mijn lifestyle newborn fotografie

newborn shoot haarlem baby lacht naar papa
baby steekt tong uit tijdens newborn shoot haarlem
newborn shoot haarlem met grote zussen
newborn shoot haarlem met baby en ouders op bed
newborn shoot haarlem met baby en ouders in tuin
baby dichtbij mama tijdens newborn shoot haarlem
newborn shoot haarlem met wakkere baby
newborn shoot haarlem met baby in boxpakje op bed
schattige baby teentjes op de foto in newborn shoot haarlem
newborn shoot haarlem met slapende baby
familie bekijkt baby tijdens newborn shoot haarlem
ouders knuffelen baby tijdens newborn shoot in haarlem

Info over lifestyle newborn fotoshoots in Haarlem

Wanneer vindt de newborn shoot plaats?

De lifestyle newborn shoot vind meestal in de eerste 3 weken na de bevalling plaats. Bij complicaties tijdens en na de zwangerschap kiezen ouders ook vaak ervoor om de shoot later te doen bijvoorbeeld vanaf 6 weken na de geboorte. Dat is helemaal prima. Jullie baby is namelijk ten alle tijdens foto geniek 🙂 En ik vind het heel belangrijk de de moeder is hersteld en zich daardoor ook goed op haar gemak voelt. Maar zelfs in de eerste levensweken van jullie baby zullen jullie zien hoe snel het verandert en groeit. Daarom is het zo mooi om juist van de eerste prille weken mooie lifestyle newborn foto’s te hebben. Lees hierover meer op mijn newborn portfolio pagina.

Krijgen we foto’s van een slapende of wakkere baby?

In de eerste weken na de geboorte is jullie kindje maar korte tijd wakker. Je ontvangt daarom vaak foto’s van een slapende baby, al hoewel sommige babies ook al in de eerste weken verbazingwekend alert op de camera reageren en niets willen missen van de shoot. Dus dat is heel verschillend 🙂

Waar vind de lifestyle newborn fotoshoot in Haarlem plaats?

Ik kom voor de newborn fotoshoot altijd bij jullie aan huis in Haarlem. Hier hebben we alle nodige dingen (denk aan luiers, flesjes/voedingskussen, doekjes etc.) snel bij de hand. En we maken door het persoonlijke character van jullie woning meteen een mooie en dierbare herinnering voor jullie kindje later. De foto’s van de newborn shoot maken we in de woonkamer, maar ook in de slaapkamers. Omdat ik met natuurlijk licht werk, kies ik bij voorkeur de plekken uit waar we het beste en mooiste licht hebben. Afhankelijk van jullie positie van de ramen, kamers etc. maken we daarom in sommige kamers meer en in sommige kamers minder foto’s. In begin van de shoot laten de ouders me kort alle kamers zien en maak ik dan een keuze voor mijn favoriete plekken in jullie woning/huis. Kijk op mijn newborn fotografie pagina voor al je verdere vragen.

Wat moet onze baby doen tijdens de lifestyle newborn shoot?

Tijdens de newborn shoot vraag ik jullie om vooral veel met jullie baby te knuffelen, tegen hem/haar te praten en te genieten van het samen zijn. Ik leg vooral de interactie tussen jullie en jullie baby en eventuele broers/zussen vast. Dat geeft mooie spontane foto’s met een echte emotie. Natuurlijk maken we naast de foto’s met interactie ook newborn foto’s van jullie pasgeboren baby alleen. Hierbij ligt de baby in zijn natuurlijke houding bijvoorbeeld op het ouderlijke bed of in zijn eigen kinderbedje.

Kosten voor een newborn shoot in Haarlem

Je kunt vooraf aan de fotoshoot kiezen uit 3 all-inclusive fotoshoot pakketen. Deze pakketen verschillen vooral in de lengte van de fotoshoot en daardoor ook het aantal foto’s wat we tijdens de newborn shoot maken. In de grotere fotoshoot pakketen zitten ook grotere albums bij. Omdat ik met all-inclusive pakketen werk, hoef je na afloop van de shoot geen extra bijbestellingen te doen. Je ontvangt sowieso alle foto’s die de selectie van jullie fotoshoot hebben gehaald. Ik lever deze foto’s in het grootste digitale formaat waarmee je dus zelf afdrukken en albums kunt maken en bestellen. Hiervoor geef ik tijdens aflevering van de foto’s afdrukadvies mee. Je kunt ook professionele uitvergrotingen bij me bestellen. Voor een newborn shoot kun je rekening houden met een starttarief (middelste fotoshoot pakket Beautiful) van € 399. Je krijgt na afloop van de fotoshoot minimaal 45 digitale foto’s en een schattig mini-album met je 15 favoriete foto’s uit de newborn fotoshoot. Alle specifieke informatie over de kosten van de newborn shoot vind je op mijn tarieven pagina.

Heb je interesse in een newborn reportage in Haarlem? Vul vrijblijvend het formulier in.


  Ik ben Claudia

  Ik ben gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie, newborn fotografie, babyfotografie en familie fotografie en ik heb groot hart voor kinderen. Ik ben gevestigd in Amsterdam en Almere en op de meeste werkdagen vind je me waarschijnlijk achter mijn camera of computer.

  Mijn grote en brede glimlach is het meest kenmerkend voor mij 😀

  Laatste newborn fotografie sessies op mijn blog

  spontane newbornshoot amsterdamNewborn
  21/01/2019

  Newbornshoot Amsterdam

  beste newbornfotograaf amsterdamNewborn
  15/01/2019

  Newborn fotograaf Haarlem

  spontane newbornshoot amsterdamNewborn
  11/01/2019

  Newborn fotografie Hilversum

  Quisque porta ipsum…