Newborn shoot Amsterdam

Een newborn shoot Amsterdam boeken? Dan ben je bij mij op het goede adres! Als newborn fotograaf heb ik ruim 7 jaar ervaring in de lifestyle newborn fotografie in Amsterdam.

Met 2 jonge kinderen ken ik de kraamperiode al te goed en kan ik daardoor de newborn shoot perfect op het ritme van jullie baby en gezin afstemmen. Ik begeleid jullie op een rustige en natuurlijke manier zodat we de mooiste foto’s van jullie en jullie baby kunnen maken.

Waarom een lifestyle newborn shoot Amsterdam boeken?

 

Een lifestyle newborn shoot Amsterdam is heel waardevol want:

 • jullie baby groeit snel in de eerste weken na de geboorte en de kraamtijd vliegt zo voorbij
 • je wilt de tijd samen met je baby als mooie herinnering vastleggen voor later
 • je wilt graag mooie babyfoto’s om te bekijken in de werk-weken na je verlof en later

Bij een newborn shoot Amsterdam vind ik het belangrijk om de liefde tussen de ouders en baby vast te leggen met newbornfoto’s. Deze foto’s zijn heel waardevol voor jullie baby later. Ze bevestigen jullie baby dat het geliefd is wat ook op lange termijn het zelfvertrouwen van jullie kind ten goede komt. Daarom raad ik ook aan om jullie newbornfoto’s in een album of in mooie afdrukken te verwerken.

lifestyle newborn shoot met mama en baby

Bekijk mijn lifestyle newborn fotografie Amsterdam

newborn shoot amsterdam baby op schoot ouders
ouders knuffelen baby tijdens newborn shoot amsterdam
baby ligt op bed bij newborn shoot amsterdam
baby slaapt tijdens lifestyle newborn shoot amsterdam
newborn shoot amsterdam baby met grote zus
baby handjes in mamas handen tijdens newborn shoot amsterdam
zussen met baby op foto in newborn shoot amsterdam
ouders kussen baby tijdens newborn shoot amsterdam
newborn-shoot-amsterdam-mama-en-baby
familiefoto in woonkamer tijdens newborn shoot in amsterdam
familiefoto in tuin tijdens newborn shoot amsterdam
mama en baby op bed in newborn shoot amsterdam

Vragen over newborn shoot Amsterdam

Een lifestyle newborn fotoshoot Amsterdam aan huis in, kan dit wel?

Voor een lifestyle newborn fotoshoot Amsterdam kom ik altijd bij klanten aan huis. Omdat ik zelf 14 jaar in Amsterdam heb gewoond, weet ik als geen ander hoe verschillend de woningen en huizen daar zijn.

Sommige huizen hebben weinig daglicht, andere juist heel veel, sommige woningen zijn heel klein met één slaap-/woonkamer en andere huizen hebben meerdere verdiepingen. Juist deze verschillen houden het fotograferen op locatie bij klanten thuis uitdagend en boeiend. Tijdens de newborn fotoshoot in Amsterdam mag ik elke keer weer op onderzoek uitgaan naar nieuwe plekken met de meest ideale lichtinval. Juist deze afwisseling maakt dat ik nog steeds ontzettend van het vak newborn fotografie houdt. Het is nooit hetzelfde; én altijd mag ik een nieuw wereldburger ontmoeten. Zo bijzonder mooi!

Wanneer vindt de newborn shoot Amsterdam plaats?

Ik verzorg newborn shoots in Amsterdam in de eerste 3 weken na de geboorte. Dan is de baby nog heel klein en slaapt hij/zij nog veel. Maar soms maakt de baby ook al mooi contact en reageert hij/zij op jullie stem en glimlach. Bij complicaties tijdens of na de zwangerschap is het ook mogelijk om de newbornfoto’s later te maken, bijvoorbeeld 6 weken na de geboorte.

Waar vindt de newborn fotoshoot in Amsterdam plaats?

De newborn shoot Amsterdam vindt bij jullie thuis plaats. Daar hebben we alles bij de hand wat nodig is rond de verzorging van jullie baby. De meeste foto’s zullen we in de woon- en slaapkamers maken. Vooraf aan de newborn shoot loop ik samen met jullie door de kamers om alvast mijn favoriete plekken voor de newbornfoto’s te kiezen. Hierbij let ik op ideale lichtomstandigheden bijvoorbeeld in de buurt van een ramen.

Wat doen we in een lifestyle newborn fotoshoot?

Tijdens de lifestyle newborn shoot laat ik jullie op een spontane en ongedwongen manier op de gekozen plekken zitten, staan of liggen. En geef ik jullie de opdracht om vooral met jullie baby bezig te zijn door bijvoorbeeld tegen de baby te praten, met de baby te knuffelen, de baby voeden etc. We maken mooie natuurlijke foto’s van jullie baby bijvoorbeeld op jullie bed. Wil je nog meer informatie over de newborn shoot in Amsterdam? Kijk voor meer vragen op mijn werkwijze pagina.

Wat kost een newborn shoot Amsterdam?

Ik bied verschillende fotoshoot pakketen aan. De fotoshoot pakketen voor de newborn shoot beginnen bij € 399. Hier zitten alle digitale foto’s inbegrepen en een mooi mini-album met je 15 favoriete foto’s van de newborn fotoshoot. Alle digitale foto’s lever ik in hoogste resolutie, dus deze kunnen ook voor grote muur afdrukken gebruikt worden. Je kunt om kosten te besparen de foto afdrukken zelf bestellen bij leveranciers die ik van harte kan aanbevelen. Heb je daar geen tijd of zin in, bestaat er ook de mogelijkheid voor om de afdrukken door mij te laten verzorgen.
De informatie over de kosten van de newborn fotoshoot vind je op mijn prijzen pagina.

Heb je geen studio voor newborn shoots in Amsterdam?

Ik heb geen fotostudio en fotografeer newborn shoots bij klanten aan huis zonder het gebruik van studio achtergrond (zie mijn foto’s en werkwijze op deze pagina) en verdere uitleg in de vraag hieronder.

Wat is de meerwaarde van een lifestyle newborn fotoshoot ten op zichte van een studio newborn fotoshoot a la Anne Geddes?

Ben je verliefd op de foto’s met geposeerde babies op een dekentje met een mooie studio achtergrond? Dan kun je het beste voor een geposeerde newborn shoot a la Anne Geddes gaan bij een van de vele studio fotografen. Maar word je enorm blij van echte momenten, emoties, spontane en ongedwongen foto’s van jullie baby en jullie gezin? Ga dan voor een lifestyle newborn shoot thuis in Amsterdam. Met de lifstyle newborn fotografie ontvang je newborn foto’s met een sterk uniek en persoonlijk character dat jullie gezin weerspiegelt zoals jullie zijn.

Heb je nog andere vragen die hier niet tussen staan?

Voor meer specifieke informatie over de newborn fotografie kun je op deze newborn shoot pagina kijken. Daar vind je alle overige vragen rondom de newborn shoots.

Wil je een newborn shoot in Amsterdam boeken of heb je nog vragen over de newborn fotografie? Stuur me vrijblijvend een bericht.


  Ik ben Claudia

  Ik ben gespecialiseerd in :

  • zwangerschapsfotografie Amsterdam
  • newborn fotografie Amsterdam
  • babyfotografie Amsterdam
  • familie fotografie Amsterdam.

  Ik ben gevestigd in Amsterdam en Almere en op de meeste werkdagen vind je me waarschijnlijk achter mijn camera of computer.

  Mijn grote en brede glimlach is het meest kenmerkend voor mij 😀 net als mijn groot hart voor kinderen.

  Laatste newborn fotoshoots op mijn blog

  spontane newbornshoot amsterdamNewborn
  21/01/2019

  Newbornshoot Amsterdam

  beste newbornfotograaf amsterdamNewborn
  15/01/2019

  Newborn fotograaf Haarlem

  spontane newbornshoot amsterdamNewborn
  11/01/2019

  Newborn fotografie Hilversum

  Quisque porta ipsum…