Skip to main content
Familie

Winterse familiefotoshoot | Soester Duinen

By 13/01/2016april 9th, 2019No Comments

Een fotoshoot in de winter? Moet dat? Nee niet per se, maar het is zeker net zo gezellig en leuk als een fotoshoot tijdens warm weer! Wat heb je hiervoor nodig? Lekkere warme kleren, veel plezier maar vooral een hele gezellige familie en kids die ervan genieten om buiten te zijn! :)

Nu alweer 1 jaar geleden vond deze shoot plaats, maar ik vind het zo zonde de foto’s alleen op mijn harde schijf te laten staan. En ja met het nieuwe jaar 2016 is dan ook een grote uitdaging werkelijkheid geworden: Ik wil nu elke week bloggen. Dan kunnen jullie meegenieten van de mooie foto’s en gezinnen die ik regelmatig voor mijn camera heb staan.

winterse familiefotoshootleuke kinderfotoshootkinderfotografie op locatiespontane kinderfotoshootwinterse familiefotoshootongedwongen kinderfotografie amsterdamwinterse kinderfotoshoot amsterdamongedwongen familiefotoshoot op locatiewinterse gezinsfotoshootgezellige kinderfotoshootspontane kinderfotografiewinterse familiefotoshootwinterse-familiefotoshoot-soesterduinen-14winterse familiefotoshootwinterse kinderfotoshootongedwongen kinderfotoshoot op locatiewinterse-familiefotoshoot-soesterduinenwinterse familiefotoshootwinterse familiefotoshoot amsterdam

Wil je ook zo een gezellige fotoshoot doen met je kinderen en gezin? Neem dan hier contact met me op voor een winterse familiefotoshoot. Ik kijk ernaar uit jullie te fotograferen!

Tickle Me Silly
06-39861740
claudia@ticklemesilly.nl