Skip to main content
Familie

Vrolijke Familie Fotoshoot Wassenaar

By 19/11/2013mei 27th, 2019No Comments

Ben je op zoek naar een unieke cadeaubon voor een babyshower, kraamfeest of verjaardag? Dan heb ik iets leuks voor jou! De ouders van Emma en Alexa kregen een vrolijke familie fotoshoot cadeau. We hadden afgesproken bij hen thuis. Toen ik aankwam was ik helemaal verrast. De ouders kende ik namelijk al! :) We hadden elkaar enkele maanden geleden op een bruiloft ontmoet. En als trouwfotograaf kon ik natuurlijk de ceremoniemeester niet over het hoofd zien!

Wat heb ik genoten deze leuke familie beter te leren kennen. Emma was zoals het hoort een echte peuter en haalde veel grapjes uit. Daarnaast had Alexa de mooiste glimlach van ons allemaal! Als kinderfotograaf geniet ik ervan om te zien hoe uniek en bijzonder elk kindje weer is!

familie fotoshoot Amsterdam Wassenaar

familie fotoshoot Amsterdam Wassenaar

familie fotoshoot Amsterdam Wassenaar

Wil je ook een uniek cadeau geven of ben je zelf op zoek naar een leuke en vrolijke familie fotoshoot? Neem dan contact met me op via het contactformulier of mail naar ticklemesillyfotografie@gmail.com. En wie weet hangen straks hele mooie familiefoto’s aan jullie muur!

Tickle Me Silly
06-39861740
claudia@ticklemesilly.nl