Familie

Vaderdag Cadeau

By 13/06/2019 No Comments

Mini-Shoot op de Soesterduinen

De mini-fotoshoots (30 minuten per gezin) vinden plaats op zondag 30 juni en zondag 14 juli.

De mini-shoot kost € 149 en je ontvangt je 5 favoriete foto’s digitaal om zelf af te drukken. Wil je meer foto’s? Of heb je andere vragen? Check de FAQ section hieronder aan de blog.

Heb je geen recente foto’s van je kinderen, jezelf en je gezin? En ben je nog op zoek naar een uniek, en last-minute vaderdag-cadeau? Kies dan deze mini-fotoshoot. Je hebt dan niet alleen een cadeau voor je man/partner/lief/vriend, maar stiekem meteen ook een cadeautje voor jezelf! Namelijk een mooie serie foto’s van je kinderen en gezin ❤️

Vul snel het formulier in om je plek te reserveren!

Aanmeldformulier


Vragen over de mini-fotoshoot

Voor wie is de mini-fotoshoot?

  • Heb je geen tijd voor een lange fotoshoot?
  • Wil je graag een compacte serie foto’s?
  • Heb je geen recente foto’s van je kinderen, jezelf en je gezin?
  • Heb je al jaren geen professionele fotoshoot gedaan?
  • Ben je nog op zoek naar een uniek, en last-minute vaderdag-cadeau?

Heb je twee of meer vragen met ja beantwoord? Dan is de mini-fotoshoot perfect voor jullie! ❤️

Hoe lang duurt de mini-fotoshoot?

Gedurende 30 minuten maken we een mooie serie foto’s van je kinderen en gezin. Spontaniteit en plezier staan voorop in de shoot.

Wat krijg ik na de mini-fotoshoot?

Eén week na de shoot ontvang je een mooie online-bestel gallery met 15 foto’s om uit te kiezen. Deze gallery blijft 7 dagen online. Je kiest:

  • 5 favoriete foto’s* uit je bestel-gallery en ontvangt deze digitaal via wetransfer in printformaat om zelf te kunnen afdrukken

* Je kunt extra digitale foto’s bij bestellen. Elke extra digitale foto kost € 17,50. Kun je moeilijk kiezen en is de ene foto mooier dan de andere? Maak dan gebruik van de aanbieding van een extra set van 10 digitale foto’s voor €150 (ipv € 175).

Is het niet gelukt om binnen 7 dagen je foto’s te kiezen? Laat het me weten. Dan kun je voor een extra bedrag van € 25 je bestelgallery weer online zetten.

Tickle Me Silly
06-39861740
claudia@ticklemesilly.nl