Skip to main content
Familie

Lifestyle familiefotografie Amsterdam

By 16/01/2016maart 29th, 2019No Comments

Het jaaroverzicht van mijn favoriete familiefoto’s uit 2016 is dit keer verwerkt in een video. Dus zet het geluid aan en enjoy (en zet ‘HD’ aan)!

Dit was een een kleine terugblik op de mooie momenten en mensen die ik afgelopen jaar heb mogen vastleggen in Amsterdam en omstreken. Ik zie steeds meer waarom ik zo van lifestyle familiefotografie hou. Afgelopen jaar was dan ook een zoektocht om de drijfveer te ontdekken waarom ik de foto’s maak die ik maak. Ik heb in verschillende workshops nieuwe dingen mogen leren en meenemen. En deze vervolgens dat waar mijn hart ligt proberen verder te ontwikkelen en te verdiepen.

Ik kijk uit naar alle nieuwe zwangerschapsfotoshoots, schattige newborn babies en familieshoot’s die ik dit jaar weer mag fotograferen. Maar een van mijn grote doelen zijn vooral nog meer foto’s van ons gezin en onze 2 kinderen te maken. En vooral ervan te genieten wat we wél hebben. En dankbaar daarvoor te zijn (dit geldt dan bijvoorbeeld ook voor de gebroken nachten die we nog steeds hebben) ;). Elkaar liefhebben en de momenten die we samen hebben koesteren. Dat is heel belangrijk voor me.

Daarom is 2017 ook een jaar met grote veranderingen: Benjamin gaat naar de basisschool! En dat is dan ook de reden dat ik maar een beperkt aantal plekken voor fotoshoots op zaterdagen heb. Ik wens ieder gezin toe om tijd samen door te brengen met de kinderen als zij thuis zijn. En dit wil ik mijn eigen kinderen ook gunnen :) Een weekend waarin ze niet van oppas naar oppas gaan omdat beide ouders op zaterdag moeten werken.

Dus kom maar op met het nieuwe jaar!

Benieuwd naar mijn recente portfolio voor alle familiefotografie? Bekijk dan mijn familiefotografie portfolio pagina!

Tickle Me Silly
06-39861740
claudia@ticklemesilly.nl