Familie fotograaf Amsterdam

Ik ben Claudia! Familie fotograaf Amsterdam, Duitse, in Dresden opgegroeid, in Berlijn gewoond, de dansopleiding gevolgd, ik heb twee kinderen en super geïnteresseerd in psychologie. Nog meer weten? Lees dan hieronder verder…

Ik hou van gezellige drukte. Dat krijg je als snel wanneer je opgroeit met 1 zusje en 2 broertjes in een klein huisje. Als kind had ik niet altijd een stabiele gezinssituatie. Mijn vader werd in jonge jaren erg psychisch ziek. Hierdoor moest mijn moeder de zorg en de onderhoud voor haar kinderen grotendeels alleen op zich nemen. Dat was geen makkelijke tijd voor onze familie. Daarom had ik nooit verwacht dat ik ooit in Nederland zou gaan wonen, getrouwd zou zijn met de liefste man en samen twee super lieve kindjes zou hebben. En vooral dat ik met mijn man dat werk kan doen waar we van houden en wat ons energie geeft.

Mensen noemen dat ik eerlijk ben, altijd glimlach, vriendelijk ben en snel en makkelijk contact leg met kinderen. Het liefste maak ik foto’s die de kleine en grote momenten van een gezin op een echte en ongedwongen manier vastleggen. De tijd met ons gezin, kinderen en dierbaren is het meest waardevolle wat er is. En onvoorwaardelijke liefde is het grootste goed wat we onze kinderen mee kunnen geven.

Uit ervaring weet ik dat het leven met kleine kinderen als een sneltrein gaat. We houden van de momenten samen met onze kindjes, maar vaak missen we de tijd en energie om deze momenten ook voor later vast te leggen. Maar foto’s zijn onmisbaar. Want met foto’s kunnen we later weer terugkijken op de hectische en ook zo mooie periode in ons leven. We kunnen zien hoe hun kinderen zijn gegroeid en wat we allemaal mee hebben gemaakt. En niet alleen dat, deze foto’s gaan later voor generaties mee. Hiermee zien zelfs onze (achter)kleinkinderen waar hun wortels liggen.

Mijn grootste passie zijn mensen en hun leven. Ik lees daarom ook graag de verhalen van Humans in New York, Amsterdam… Daar kan ik echt van genieten. Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak samen met mijn kinderen, lees ik boeken over (trauma-) psychologie, luister ik naar podcasts over wetenschap en marketing en ben ik aan het fietsen, home-fitnessen of bij een dansles.

Ik sta bekend om mijn liefde voor koffie maar ook om hem koud te laten worden als ik net een super interessant artikel aan het lezen ben.

Nog 6 dingen die je waarschijnlijk nog niet weet over Claudia:

  • Mijn liefde voor foto’s is ontstaan toen ik in mijn tienerjaren de spiegelreflex camera van vrienden van mijn moeder mocht lenen.
  • Op mijn 10e las ik wekelijks meer dan 10 boeken per week en was ik gefascineerd door levensverhalen van Moeder Theresa, Mahatma Ghandi etc.
  • Na mijn VWO ben ik naar Berlijn verhuisd voor een musicalopleiding om vervolgens 3 jaar later verder te gaan met de dansdocenten opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam.
  • Ik sprak geen woord Nederlands toen ik hiernaar toe verhuisde en besloot daarom geen Engels te praten, maar alleen Nederlands te spreken om op die manier de taal sneller te leren.
  • Ik heb mijn lieve en knappe man (en business partner) in een internationale kerk in het hart van Amsterdam leren kennen. We zijn kort na mijn afstuderen in de mooie Noorderkerk getrouwd toen ik 25 jaar was. Hier komen we ook nog af en toe op bezoek met onze kinderen.
  • Ik ben moeder van mijn twee mooiste kindjes: Benjamin en Sophia.

Ben je nog niet afgehaakt? ;) Het lijkt me super leuk je en je gezin te leren kenen. Neem hier contact met me op om verder te praten of je vragen te stellen.

Een kijkje achter de schermen bij familie fotograaf Amsterdam

Een tijdje geleden werd ik benaderd voor een Onhandige Harry: een You Tube kanaal waarbij Harry meerdere beroepen uitprobeert.

Uiteindelijk bleek Harry het heel handig te kunnen (mede dankzij de meewerkende Teun), maar bekijk de video als je een idee wilt krijgen wat er allemaal bij zo’n shoot komt kijken.