Familie fotograaf Amsterdam

Ik ben Claudia! Ik Duitsland opgegroeid, vanaf mijn 18e in Berlijn gewoond, later de dansopleiding in Amsterdam gevolgd. Ik heb twee kinderen en hou van alles wat met psychologie en mensen te maken heeft. Nog meer weten? Lees dan hieronder verder…

Ik hou van gezellige drukte. Dat krijg je als snel wanneer je opgroeit met 1 zusje en 2 broertjes in een klein huisje.

Mensen noemen dat ik eerlijk ben, altijd glimlach, vriendelijk ben en snel en makkelijk contact leg met kinderen. Het liefste maak ik foto’s die de kleine en grote momenten van een gezin op een echte en ongedwongen manier vastleggen. De tijd met onze kinderen en dierbaren is het meest waardevolle wat er is. En onvoorwaardelijke liefde is het grootste goed wat we onze kinderen mee kunnen geven.

Het leven met kleine kinderen gaat als een sneltrein waardoor we vaak de tijd missen om deze momenten vast te leggen. Maar door middel van foto’s kunnen we later terugkijken op deze mooie en soms zo stressvolle periode. En met deze herinneringen zien zelfs onze (achter)kleinkinderen waar hun wortels liggen.

Mijn grootste passie zijn mensen en hun verhalen. Daarom kan ik genieten van  verhalen van Humans in New York, TED talks en veel meer. Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak samen met mijn kinderen, lees ik boeken over (trauma-) psychologie, luister ik naar podcasts over wetenschap en relaties of ben ik aan het fietsen, zwemmen of wandelen door de duinen, Amsterdam of een museum.

Ik sta bekend om mijn liefde voor koffie maar ook om hem koud te laten worden als ik net een super interessant artikel aan het lezen ben.

8 dingen die je waarschijnlijk nog niet weet over Claudia:

  • Mijn liefde voor foto’s is ontstaan toen ik in mijn tienerjaren de spiegelreflex camera van vrienden van mijn moeder mocht lenen.
  • Op mijn 10e las ik wekelijks 10 boeken per week en was ik gefascineerd door levensverhalen van Mahatma Ghandi, Sophie Scholl
  • Voor koffie en sushi kun je me altijd wakker maken ;)
  • Bucket lijst: leren kitesurfen en weer eens klimmen in de Sächsische Schweiz
  • Ik hou van alles wat met psychologie en kinderen te maken heeft.
  • Mijn favoriete plekken in Amsterdam zijn de Jordaan, Nemo, het NSDM terrein, Plek, het Amstelpark, de klimhallen en nog veel meer.
  • Ik ben moeder van twee allerliefste kindjes: Benjamin en Sophia.
  • Naar een onbewoond eiland zou ik het liefste mooi boeken, muziek en vrienden meenemen

Ben je nog niet afgehaakt? ;) Het lijkt me super leuk je en je gezin te leren kenen. Neem hier contact met me op om verder te praten of je vragen te stellen.

Een kijkje achter de schermen bij familie fotograaf Amsterdam

Een tijdje geleden werd ik benaderd voor een Onhandige Harry: een You Tube kanaal waarbij Harry meerdere beroepen uitprobeert.

Uiteindelijk bleek Harry het heel handig te kunnen (mede dankzij de meewerkende Teun), maar bekijk de video als je een idee wilt krijgen wat er allemaal bij zo’n shoot komt kijken.