Skip to main content
Babies

Earlybirds Fotoreportage | Foto’s van premature baby’s

By 18/08/2014maart 30th, 2019No Comments

Earlybirdsfotografie Claudia Pauws

Sinds begin dit jaar werk ik voor de Stichting Earlybirds Fotografie. We maken met meer dan 50 vrijwillige fotografen mooie foto’s van premature baby’s oftewel te vroeg geboren baby’s (geboren tussen de 25  t/m 35 weken van de zwangerschap). Dit om zowel de ouders als de kindjes een mooie herinnering aan deze moeilijke maar ook bijzondere periode te geven.

foto premature baby

Via de website van Stichting Earlybirds Fotografie kunnen ouders (of verpleegkundigen/vrienden/artsen) zich aanmelden voor een fotoshoot met hun premature baby. Nadat de aanmelding is binnengekomen, wordt er binnen het team een fotograaf gezocht die beschikbaar is voor de fotoshoot. De fotoshoot vindt altijd in het ziekenhuis plaats binnen twee weken na de aanmelding.

Earlybirdsfotografie Claudia Pauws

Earlybirdsfotografie Claudia Pauws

Een tijdje geleden ging ik op pad om de fotoreportage voor Thijs-Jan in het Waterlandziekenhuis te verzorgen. Thijs-Jan was met een zwangerschap van 26 weken geboren. Dit was natuurlijk  een enorme schrok voor de ouders. Maar gelukkig groeide hij snel. Toen ik Thijs-Jan ontmoette had hij al een hele ziekenhuis periode achter de rug en mocht hij gelukkig al bijna naar huis. Ik was helemaal blij verrast dat hij met bijna 40 weken al leerde om zelfstandig uit de fles te drinken. En wat deed hij dit goed! Echt zo knap van hem! Zo klein, maar al  zo’n vechtertje! Ik wens Thijs-Jan, zijn ouders en zijn zus het allerbeste voor de toekomst. Geniet van jullie mooi gezin! ;)

Tickle Me Silly
06-39861740
claudia@ticklemesilly.nl